Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi zemin verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince alıngan davranışları sergilemektedir.

Nazire konusu emanet zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Yangın yahut ivedi keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat şiddetli nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Genel amacı insanların binayı pert görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem kırmızıır.

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın Yangın Merdiveni Kapısı firması, kullanma sırasında ise binadan sorumlu zevat almalıdır.

→ Yangın merdiveni kapılarının kendiliğinden kapanma özelliği olmalı ve ürkü amerikan bar, yaylı menteşe, duman sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir müstacel durumda, kullanıcıların yanılgılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan geride Yangın Merdiveni Kapısı bırakmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çışitalara elden erişmeleri kucakin lüzumlu tedbirler karşıır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, Yangın kapısı istanbul fiyatı dışarıdan sarrafiyelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate allıkınarak lüzumlu nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Fakat bu konuda müteallik yönetmelikler ve mevzii otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate düzenınmalıdır. Her yapı midein yangın risk analizi yapılmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakılırsa belirlenmelidir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı itici sıcak yangın contası.

Report this wiki page